Det begynner å ta form

Det går fremover på bygget i Langgata 15, nå er rominndelingene på plass, elektrikerne har fått trukket kabler og mye av ventilasjon er på plass. Nå er det straks klart for plater på veggene. Pelle var sammen med Aud og Thomas på en liten befaring i dag, tror han gleder seg masse han også 🙂 og han var godt fornøyd med nytt skilt på veggen, kanskje det var Hill’s logoen han kikket mest på? 🙂

Vi kan melde om at det blir åpningsdag lørdag den 8. desember, da inviteres dere alle til en hyggelig dag hvor vi kan få vise frem kjæledyrenes fastlegesenter. Fra mandag 10. desember er vi klare for timebestillinger og full drift i klinikken.

“Fastlegesenteret” vil tilby et bredt utvalg av tjenester i “allmennmedisin” for våre firbente kjæledyr. I tillegg så har Aud spesialkompetanse innenfor Dermatologi (hudsykdommer) med internasjonal certifisering i faget (CPCERTDerm) og Thomas med internasjonal sertifisering og spesialkompetanse innenfor rehabilitering (CCRP). Vi har også investert i fullt tannbehandlingsutstyr og kan da tilby våre pasienter tannrøntgen.

Vi ønsker å bruke vår erfaring og kompetanse til å gi forutsigbarhet, trygghet og god faglig behandling til våre pasienter.

 

Du kan tro vi gleder oss til å komme igang nå!
Følg med oss her på web videre:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *