Fastlegene

En liten presentasjon av oss tobente i klinikken, fastlegene som du møter hos oss og tar vare på ditt kjæledyr med masse lidenskap og kjærlighet.

Thomas Nymoen

Veterinær/CCRP


Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2018 internasjonal sertifisering i indremedisin.

Aud Thelin

Veterinær/GPCert Derm


Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Dr. Baddaky.

Victoria Hille

Veterinær assistenttjeneste


Victoria er fortsatt student og begynte hos oss på midlertidig lisens 1. Juli 2018. Hun vil være uteksaminert veterinær fra Ungaren våren 2020. Med på flyttelasset hjem har hun gullungen hennes Odin født i 2007 og familiemedlemmet fra Budapest – «gateponnien» Dobby.

Kristina Semper

Klinikkassistent


Utdannet legesekretær og har jobbet med tobente pasienter i Norge de siste 10 årene. Kristina møter du gjerne på telefon eller i resepsjon.

Karianne Olsen

Klinikkassistent


Karianne har mange års erfaring som klinikkassistent og resepsjonist på tidligere Mandal Dyreklinikk. Hun møter du gjerne i resepsjonen eller telefonen nå på kjæledyrenes fastlegesenter.

Sara Fuglestad

Klinikkassistent


Sara er «juniorsjefen» på klinikken. Helt siden oppstarten har hun hjulpet oss med å holde klinikken ren og ryddig, og i sommerferiene vil hun også bli å finne i resepsjonen og litt «her og der» Hjemme har Sara en Staffordshire Bullterrier og en Chihuahua.