Fastlegene

En liten presentasjon av oss tobente i klinikken, fastlegene som du møter hos oss og tar vare på ditt kjæledyr med masse lidenskap og kjærlighet.

Thomas Nymoen

Veterinær/CCRP


Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2019 internasjonal sertifisering i indremedisin.

Aud Thelin

Veterinær/GPCert Derm


Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Nextmune.

Janne Manneråk

Resepsjonist


Jeg trives med denne jobben hvor jeg møter mange flotte folk og dyr.
Hjemme har jeg to katter, Baileys og Shannon. Jeg liker å se ting spire og gro, så på våren er jeg ofte å finne i drivhuset, hvor Shannon gjerne følger med.

Caroline Salvesen

Veterinærstudent


Caroline fra Mandal er veterinærstudent i Polen. Hjemme har hun schæfer Odin som innimellom må slå følge til Polen også, som fast studiekamerat. Caroline kan «alt» – fra resepsjonsarbeid til klargjøring av operasjonsutstyr. Hun kan også være med på avanserte kirurgiske inngrep når det trengs.

Karianne Olsen

Klinikkassistent


Karianne har mange års erfaring som klinikkassistent og resepsjonist på tidligere Mandal Dyreklinikk. Hun møter du gjerne i resepsjonen eller telefonen nå på kjæledyrenes fastlegesenter.