Fastlegene

En liten presentasjon av oss tobente i klinikken, fastlegene som du møter hos oss og tar vare på ditt kjæledyr med masse lidenskap og kjærlighet.

Thomas Nymoen

Veterinær/CCRP


Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2019 internasjonal sertifisering i indremedisin.

Aud Thelin

Veterinær/GPCert Derm


Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Nextmune.

Janne Manneråk

Resepsjonist


Jeg trives med denne jobben hvor jeg møter mange flotte folk og dyr.
Hjemme har jeg to katter, Baileys og Shannon. Jeg liker å se ting spire og gro, så på våren er jeg ofte å finne i drivhuset, hvor Shannon gjerne følger med.

Caroline Salvesen

Veterinærstudent


Hei! Mitt navn er Caroline, oppvokst i Mandal.
Jeg studerer veterinærmedisin i Polen ved Wroclaw University of Environmental and Life sciences.
Fritiden min tilbringer jeg sammen med schæferen min Odin og Ivrig som er en korthåret vorsteh. Hundetrening og fuglejakt er min store interesse.
Både Odin og Ivrig slår følge til polen som studiekompiser.
På klinikken jobber jeg som veterinær assistent og gjør alt fra resepsjonsarbeid til å assistere under kirurgiske inngrep når det trengs.

Karianne Olsen

Klinikkassistent


Karianne har mange års erfaring som klinikkassistent og resepsjonist på tidligere Mandal Dyreklinikk. Hun møter du gjerne i resepsjonen eller telefonen nå på kjæledyrenes fastlegesenter.