Tusen takk

Tusen takk til alle som tok turen innom oss i dag, veldig hyggelig at så mange både to- og firbente tok tid til å besøke vår nye klinikk. Endelig er vi i gang, etter noen aktive måneder med planlegging, bygging og installering av utstyr, så var det en god følelse å åpne dørene i Langgata 15D. Det var en litt  spesiell følelse å ta på seg veterinærtøyet igjen. 🙂

Hilser spesielt til alle dere som vi dessverre ikke fikk hilst på i dag, det ble veldig mange på en gang. Vi håper å se dere igjen snart og få hilst på.

Fra mandag er det normal drift hos oss, da skal vi igjen få jobbe med det vi trives aller best med. Og det i lokaler vi har bygde etter vårt eget ønske, nå får vi testet at det fungerer. Vi må også sende en takk til alle håndverkere og involverte som virkelig har stått på slik at vi ble ferdig i tide.

Fra mandag er vi også endelig tilgjengelig på telefon, vårt nummer er 38 26 00 01 og håper teknikken er klar.

Inntil vi får full bemanning fra nyttår, så vil vi ha åpent 8:00 – 19:00 på mandager og 8:00 – 17:00 tirsdag til fredag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til kjæledyrenes fastlegesenter, Mandal Smådyrklinikk. Vi gir dere her et lite utvalg bilder fra åpningsdagen.

Masse hilsen fra oss alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *